La nostra societat és solidaria quan els temps són durs. Veiem com la crisi colpeja els més febles i posa límits al benestar de moltes famílies que no tenen feina ni ajuts ni prestacions i en molts casos tampoc res per menjar.

A l’associació Joventut i Vida sempre hem sabut que la justícia social ha d’existir i tenim clar que molts cops córre perill. La suma d’esforços, la unió de petites accions i petits gestos permeten impulsar els projectes de la nostra associació.

 

Fem entre tots que no s’aturi el menjador social, l’armari solidari, el repartiment d’aliments, les Unitats d’Escolarització Compartida, l’atenció a indigents i els treballs en benefici de la comunitat.

La solidaritat és la tendresa dels pobles i sabem que la tasca es porta molt més lleugerament si compartim el pes entre tots.

El millor de tot és que nosaltres, igual que vosaltres, no ens cansarem mai d’ajudar a qui ho necessiti.

Gràcies per acompanyar-nos i per ser-hi.

contacta amb nosaltres