Concert de conservatori de Tgn

12/03/2015-

Tindrà lloc al Teatre Tarragona el proper dijous 19 de març i anirà a càrrec de les Bandes de Grau Professional dels Conservatoris de la Diputació a Reus i Tarragona

concert

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona i el Rotary Club organitzen el IV Concert Solidari. Enguany les entitats beneficiàries seran el Menjador social de Bonavista i d’UNICEF.  El recital tindrà lloc el dijous 19 de març, a dos quarts de vuit del vespre, al Teatre Tarragona, i anirà a càrrec de les Bandes de Grau Professional dels Conservatoris de la Diputació a Reus i Tarragona.

A la primera part del recital les dues Bandes actuaran per separat, mentre que a la segona part tocaran de manera conjunta, reunint 120 músics a dalt de l’escenari. Les entrades per al IV Concert Solidari es poden reservar a l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona mitjançant el telèfon 977 235 830 o l’adreça de correu electrònic sec.cmt@dipta.cat. El donatiu és de 10 euros. També s’ofereix la possibilitat de  fer aportacions solidàries mitjançant la fila zero. Tal com s’ha posat de manifest avui, es preveu omplir el Teatre Tarragona, que compta amb un aforament de 700 localitats.

Notícia original a TarragonaDiari.cat