Tarragona Ràdio i el menjador social

13/10/2014-

Villamayor anuncia una dotació extra de 6.000 euros pel menjador social de Bonavista

El tinent d’alcalde de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, ha manifestat que el consistori es farà càrrec dels àpats diaris dels 47 infants que durant els tres mesos d’estiu es van derivar al Menjador. El tinent d’Alcalde ha recordat que el passat divendres es va lliurar als grups municipals, la convocatòria d’una reunió  del Consell Rector de l’Institut Municipal de Serveis Socials que s’ha de celebrar aquest dimecres. L’odre del dia preveu una suplementació de crèdit per valor de 6.000 euros a favor de l’Associació Joventut i Vida, precisament per la campanya dels àpats de l’estiu, que inicialment no estava inclosa.

Tgn ràdioDes del consistori recorden que hi ha signat un conveni amb l’entitat per valor de 30.000 euros, dels quals el 70% ja s’ha fet efectiu. El 30% restant se’ls lliurarà el mes de gener un cop justificada la despesa. L’aportació total d’enguany de l’Ajuntament serà de 36.000 euros.

Villamayor ha sortit al pas de les declaracions de la portaveu municipal de CiU, Victòria Forns, quedenunciava l’incompliment per part de l’equip de govern dels compromisos adquirits amb el Menjador Social de Bonavista. Villamayor ha expressat que les critiques de CIU demostren desconeixement d’allò que s’està fent i ha instat la portaveu Victòria Forns a que s’informi millor.

Notícia original a Tarragona Ràdio