El menjador social a Tarragona Ràdio

El menjador social de Bonavista multiplica per tres els dinars amb famílies necessitades

El Menjador social de Bonavista multiplica per tres els dinars que ofereix a famílies necessitades en tant sols cinc mesos.

Han passat dels 40 àpats diaris que distribuïen des del local del numero 41 del carrer Onze del barri, quan van obrir portes o l’octubre, a les 141 persones que atenen actualment.

3-Aliments (35) RszLa responsable del servei, que promou l’Associació Joventut i Vida, Encarna Quílez, ha explicat a Tarragona Ràdio que ja han tocat sostre.

Moltes de les persones a les que ofereixen dinars són infants, que se l’emporten cap a casa per a poder menjar després a l’escola.

Quílez diu que la situació de pobresa s’ha agreujat, i constata un  repunt considerable de la demanda, no només a Bonavista, també a Torreforta i Campclar. També tenen demanada de la Canonja.

Els cap de setmana, que no tenen el servei obert, fan bosses preparades perquè els usuaris se les puguin endur per menjar al llarg del cap de setmana.

Malgrat tot diu que reben moltes ajudes i lloa també la tasca dels voluntaris que col·laboren en el projecte de forma desinteressada.

Diu que qualsevol ajuda és benvinguda, i ha facilitat el telèfon del menjador per aquells que hi vulguin col·laborar: 977 54 26 37.

El menjador compta amb el suport de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona, que en deriva els usuaris.

També hi col·laboren el Banc d’Aliments de Reus i la Unió Europea així com un important grup de voluntaris.

Notícia original a la SER