La Caixa destina 24.000 € per fer un menjador social a Bonavista

Aquesta aportació econòmica constitueix la convocatòria 2013 de Lluita contra la pobresa i l’exclusió social1_menjador (52) rsz

L’Obra Social “la Caixa” ha concedit una ajuda de 24.000 euros al “Projecte Ciutat”, que consisteix en crear i gestionar un menjador social als barris de ponent de la ciutat de Tarragona, amb l’objectiu d’ajudar les famílies més necessitades a superar una situació de desempara. El projecte, de l’Associació Socioeducativa Joventut i Vida, permetrà oferir un àpat diari a 70 persones sense recursos, a més de garantir acompanyament social personalitzat i donar orientació i informació sobre altres serveis i recursos assistencials. Des de l’entitat apunten que aquest suport econòmic els ajudarà a arrencar el projecte però que seran necessaris més fons per mantenir-lo. Es preveu que de cara a la setmana vinent s’inauguri el menjador social de Bonavista.
Tarragona Diari ja va informar fa d’un propietari d’un restaurant de Bonavista que va iniciar un menjador social el mes de març. Ara sembla que l’acció ciutadana veurà la llum gràcies a l’ajuda de l’entitat financera.